tevékenység

ÉPÍTÉSZET – INGATLAN – ENERGETIKA – TANÁCSADÁS
online és a helyszínen

Családi házakkal foglalkozom országszerte, az online tanácsadói hátterem sok éves múltra tekint vissza.
Tanácsokkal segítem a családi házas építtetőket és vásárlókat tervezésben, kivitelezésben, és jogszabály értelmezésben. A több, mint két évtizedes munkásságom során tervezőként és kivitelezőként is tevékenykedtem, így széleskörű rálátásom van családi ház szinten az építőiparra.
Igyekszem folyamatosan képezni magam, hogy az aktuális trendekkel, jogszabályokkal és árakkal képbe kerüljek.

Jelenleg főként lakóingatlanok (családi házak és lakások) állapotfelmérésével foglalkozom vásárlás vagy felújítás előtt, vagy éppen rezsicsökkentés (energetikai korszerűsítés) miatt, de kivitelezési munkák miatti tanácsadást is végzek.


Családi házas tervezést ismét vállalunk kapacitásunk erejéig, sikerült újraszervezni a céget. Nem mindenkinek és nem mindenáron tervezünk, nem vagyunk olcsók, ezért kérem, hogy ennek tudatában keressenek.
Tervezési árajánlat kéréssel-adással indul minden, amiben részletesen le van írva, hogy mi-mennyibe kerül, mit tartalmaz.
CSAK egyszerű bejelentési dokumentáció készítést nem vállalunk, minden esetben készül mellé részletes kiviteli terv is (csomópontok, falazási tervek, tételes költségvetési kiirás, stb), de ez jelentősen megnöveli a tervezés költségét.

Csatlakozz az egyre bővülő Facebook-csoporthoz, hogy az aktuális építészeti és energetikai trendekkel képbe kerülj.
A csoportban felkészült szakemberek, és “sorstársak” segítenek a felmerülő kérdések megválaszolásában.
A tagok által feltett kérdések, azokra érkezett válaszok segíthetik a hibák elkerülésében, vagy éppen találhat másoknak már bevált szakembereket.
Az évek alatt rengeteg hasznos tudás halmozódott fel, melyek témakörök szerint csoportosítva vannak, a könnyebb kereshetőség miatt.

Ezen az oldalon megjelenő bejegyzéseket kommentelni itt és a facebook csoportban lehet.